10.4. Nova oprema

Po dobrih dveh letih od kraje prostorov, ki je klub pustila brez opreme potrebne za izvajanje dogodkov, smo nabrali sredstva za nakup novih mikrofonov, luči in ostale opreme potrebne za izvajanje dogodkov.
V zadnjem mesecu pa smo sanirali šank uredili stene in prenovili in povečali prostor za opremo.

7.3. Valuk- Reka gori

Naši rezidenti Valuki so posneli novo pesem. Prijetno poslušanje!

7.3. Obnovitvena dela in alarm

Po zaključku poglavja s krajo je klub dobil alarmni sistem, ki bo bodočim nepridipravom prekrižal podle načrte.
Pričela se je še sanacija zadnje stene in bo omogočala, da se klub v notranjosti odene v nove barve. Naredila se je adaptacija šanka in s tem šank naredila modernejši.

15.2. Kraja- konec poglavja

Po vlomu v klub konec februarja 2014, se je za klub pričelo novo poglavje zgodovine. Storilec je v noči na 24. februar vlomil skozi okno skladišča in odtujil za približno 5000€ opreme in s tem oškodoval klub in glasbenike ki so tisti večer igrali v klubu. Klub to ni dotolklo in organizatorji smo nadaljevali z delovanjem kljub mankajoči opremi. Ob drugi obletnici podlega dejanja sporočamo, da so sodni mlini uspešno delovali in je bilo pravici zadoščeno.

15.2. Internet

Mesec januar in februar sta prinesla par novih sprememb. Klub se lahko pohvali z internetno povezavo in računalnikom, ki omogoča poslušanje glasbe. Urejena je bila tudi davčna blagajna.

17.1. Obnovitvena dela

Po enmesečni sagi in ledeni dobi se je končno uredila centralna kurjava in sicer se je uredila inštalacija med zalogovnikom in pečjo centralne kurjave. Pričela se je tud faza prdobivanja nove opreme, saj se je opravil popis obstoječe opreme in urejena je bla kretnica z limiterjem ki ne dopusča priganjanja ozvočenja do skrajnih meja. Pričela pa se je tudi poslikava hdnika spodaj.

Povezave

  • https://www.facebook.com/swenak/

Informacije

Telefon031 728 204

Mailprimozic.j@gmail.com

Copyright 2016 © swenak.si All Rights Reserved | Design by jp